Blog Kategorier

Blog Kategorier

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kvickly 16/17 i glimt

Skrevet:

Kvicklys aktiviteter i 2016/2017

2016:

I starten af 2016 igangsættes en omfattende modernisering og ombygning af Kvickly Ry, som omfatter alle afdelinger og rum i bygningen. Det forventes, at ombygningen er afsluttet i løbet af 2017.

OSUMA får ny direktør og det foreslås, at TRYG involveres i solbådssejlads på ruten Ry/Himmelbjerget gennem en almennyttig fond. 

Den offentlige parkeringsplads på Siimtoften asfalteres på Kvicklys regning. 

På generalforsamlingen meldes om fin drift i alle forretnninger - på nær OSUMA. TRYG overtaler hele aktiekapitalen i OSUMA, og selskabet Kildebjerg Erhverspark Aps overtages fra Skjern Bank. Selskabet ejer 3 grunde i Kildebjerg. 

FDB/COOP fylder 150 år. Sidst på året vedtager Skanderborg Kommune, at man vil leje Trygs ejendom på Klostervej 6 til nyt bibliotek. 

På trods af ombygning i Kvickly holdes både omsætning og indtjening så året ender særdeles tilfredsstillende.

2017:

I starten af året går det op for COOP, at udespisning og færdigretter er et marked i stærk vækst, og der lanceres 'måltidsløsninger' i alle butikker. 

OK-tanken og forretningen på Randersvej købes. og på årets generalforsamling glæder man sig over, at Kvickly Ry af kunderne er blevet kåret til 'Danmarks mest attraktive Kvickly', samt at alle forretninger er i god gænge.

Færdiggørelsen af Kvicklys udvidelse bliver skubbet til 2018, og det nye bibliotek på Klostervej 6 er færdigt til indflytning sidst på året.

En ny torvehal - sponseret af Brugsforeningen TRYG - bliver bygget i midtbyen.

Der arrangeres en medlemsrejse med bus til Alsace i efteråret - 55 deltager.

Der holdes åbent hus i Kvicklys nye lokaler 'Udsigten', og vores ejendom på Enghavevej rives ned for at skaffe parkeringspladser til bl.a. bibliotektet.

Brugsforeningen TRYG får en repræsentant valgt til Landsrådet, og der stiftes en almenyttig fond, som skal støtte naturvenlig sejlads i Søhøjlandet - Fonden Isfuglen.

Relaterede opslag

Kommentarer

Skriv en kommentar