Blog Kategorier

Blog Kategorier

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Har du lyst til at nyde efteråret i skønne Alsace med temaerne vin, gastronomi, natur og kultur, kan du melde dig til turen, der foregår fra 22. til 27. oktober 2018.

Turen er tilrettelagt i et samarbejde mellem Ry bussen og værtsparret Karin og Lucas de Jong, som er indehavere af Hotel Husseren-les-Chauteaux, hvor vi bor under opholdet. Ry Bussen og dens 2 chauffører er hos os under hele turen. Brugsforeningens formand Leif Bergmann samt fru Mie er foreningens repræsentanter på rejsen.

Fakta om turen

Vi bor midt på vinruten, hvor vores trestjernede hotel ligger smukt placeret i Vigeserne overfor den unikke middelalderby Equisheim. 

Inkluderet i prisen: 

Rystsammen middag i Udsigten, Kvickly Ry

1x velkomstaperitif samt middag ved ankomsten

5 x overnatninge i duplex-dobbeltværelse med terrasse

5 x morgenbuffet

5 x 3-rettes aftenmenu i hotellets restaurant

2 x vinsmagning hos lokale vinbønder og 1 brændevinsmagning

Udflugter til bland andet Strasbourg, Vogeserne mv.

2 frokoster - 1 picnic i vinmarkerne samt 1 frokost på et Bondeherberg i Vogeserne

Rødvinsmagning i le Garage de Lucas (hotelværtens egen vinkælder.

Derudover er der naturligvis tid til hygge og samvær i hotellets swimmingpool, i baren eller på tennisbanen.

Pris

Prisen pr. person i dobbeltværelse er 5535,00 kroner

Tillæg for enkeltværelse på 800,00 kroner.

Deltagerantallet er begrænset til 52 og tilmelding sker efter "først til mølle-princippet"

Deltagerne betaler selv drikkevarer til måltider samt evt. frokost de 3 af dagene. Dertil kommer en turistskat på 1,10 euro pr. person pr. dag som betales ved afrejse fra hotellet.

Brugsforeningen Tryg garanterer for rejsens gennemførelse, og deltagerne sørger selv for evt. afbestillingsforsikring, sygeforsikring mv. Det blå sygesikringskort bør medbringes.

Spørgsmål samt tilmelding med oplysning af navn(e) via mail til Bergmann.leif@gmail.com

Betaling: Samtidig med tilmelding bedes depositum (som ikke refunderes) på 1000,00 kroner pr. person betales. Restbeløbet betales senest den 10. september 2018

Medlemsrejse til RHINEN 2018

Har du lyst til at cykle, vandre eller dase langs Rhinen i Tyskland i perioden 12. – 17. august 2018, kan du melde dig til medlemsturen nu.

Turen er tilrettelagt i et samarbejde med Ry Bussen og Brugsforeningen TRYG. Der arrangeres valgfri bustur til de historiske byer Rüdesheim og Cochem.

Brugsforeningen TRYG repræsenteres under turen af den forhv. formand Leif Bergmann og fru Mie.

Fakta om turen

Vi bor på Hotel Ebertor i vinbyen Boppard ca. 880 km fra Ry, men kun få meter fra Rhinens bred.

Hotellet har terrasse mod Rhinen samt moderne wellnessafdeling og klosterkælder. I Boppard kan man tage svævebanen op i terrænet over vinmarkerne, og stierne langs Rhinen kalder på cyklister og vandrere.

Det er naturligvis op til hver enkelt deltager at vælge, om man vil cykle, vandre eller dase – eller om man vil deltage i busturene. Der er ganske få stigninger langs floden, og det anbefales, at man cykler eller vandrer ud og hjem ad samme rute.

Kort med attraktioner og ruter fås på hotellet. Cykel - både med og uden motor - kan lejes for henhv. ca. 14/30 EURO pr. dag.

Hotellet kan levere en frokostmadpakke til vandre- eller cykelturen mod betaling af 6,50 EURO pr. person.

Inkluderet i prisen:

• Sammenrystningsmiddag i Udsigten, Kvickly Ry

• 5 overnatninger

• 5 x morgenbuffet

• 4 x 3-retters middag/buffet

• 1 x middagstallerken med regionale pølsespecialiteter, ostespecialiteter og brød

• 1 velkomstdrink

• 1 bådtur på Rhinen til Loreley 

Prisen pr. person i dobbeltværelse er kr. 4970,00 for medlemmer af Brugsforeningen TRYG. Tillæg for enkeltværelse er kr. 750.

Drikkevarer til måltider samt cykelleje, frokostpakker, frokost og turistskat ca. EURO 0,50 pr. dag betales af deltagerne.

Deltagerantallet er begrænset til 55, og tilmelding sker efter ’først til mølle princippet’. Brugsforeningen TRYG garanterer for rejsens gennemførelse, og deltagerne sørger selv for rejse- og afbestillingsforsikring mv.

Tilmelding

Tilmelding med navn(e) på deltager(e) sker via mail til Bergmann.leif@gmail.com. Dagsprogram udsendes gerne til interesserede, og spørgsmål eller kommentarer modtages helst pr. mail – tak.

Betaling

Samtidig med tilmelding forfalder et ikke refunderbart depositum på kr. 1000,00 pr. person. Restbeløbet betales senest den 15. maj 2018.Rhinen medlemstur